Domov     O nas     Kontakt

Kontaktni podatki

Občina Kostel
Vas 4
1336 Kostel

Tel.: 01 / 894 80 06
Fax: 01 / 894 80 07


E-naslov:  
obcina@kostel.si     
medobcinska.uprava@kostel.si

Iskalnik

8. Februar 2012 

Vabilo - Dan odprtih vrat

Drage občanke, dragi občani!

Občina Kostel se v počastitev 20 obletnice delovanja Skupnosti občin Slovenije, katere članica smo, priključuje akciji ODPRTA VRATA, ki bo v številnih občinah po Sloveniji potekala 14. februarja 2012.
S skupno akcijo občin članic in Skupnosti občin Slovenije želimo opozoriti na številne dobre in uspešne projekte slovenskih občin ter tako vam, drage občanke in občani, predstaviti dobro delo naše občine. Navsezadnje, tukaj smo za vas in zaradi vas!

Občina Kostel bo v
TOREK, 14. februarja 2012 od 11.00 do 17.00 ure
ODPRLA VRATA – 
 V Stari šoli TRIS (turistično razvojno informacijskem središču) v Vasi št. 4.

Na ta dan bo mnogo občin po Sloveniji občankam in občanom odprlo vrata svojih uspešnih projektov, od vrtcev, turističnih informacijskih centrov, športnih dvoran, čistilnih naprav, sončnih elektrarn in mladinskih centrov, ter jim pokazale koliko dobrega je bilo narejenega in kako. Župan  Valentin Južnič bo s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim občankam in občanom ter predstavnikom medijev predstavil delo v občini ter si vzel čas za pogovor o vseh, za prebivalce naše občine pomembnih temah.
Želimo si, da bi skupaj z vami počastili ne samo dvajseto obletnico delovanja Skupnosti občin Slovenije temveč tudi in predvsem dobre in uspešne projekte na lokalni ravni. Veseli bomo druženja z vami. Pridružite se nam…

Valentin Južnič,
župan Občine Kostel