Domov     O nas     Kontakt

25. Oktober 2018 


PREDSTAVITEV KANDIDATOV V OBČINSKEM GLASILU - LOKALNE VOLITVE 2018


Spoštovani!

V glasilu občine Kostel bomo omogočili vsem kandidatom za županjo / župana kratko brezplačno predstavitev, zato vas prosimo spoštovane kandidatke in kandidati, da nam do ponedeljka, 29. oktobra, najkasneje do 10. ure, na uros.jelenovic@kostel.si pošljete odgovor na vprašanje 'Kaj lahko obljubite, da boste v 4 letih naredili za občino, če boste izvoljeni?'. Odgovor je lahko dolg največ 1000 znakov (s presledki vred).

Prosimo, pošljite še svojo fotografijo v jpg formatu (kot priponko), veliko vsaj 1 MB dobre resolucije.


V glasilu bomo omogočili tudi predstavitev kandidatov za občinske svetnike, katere prosimo za podatke: ime, priimek, kraj bivanja in za eno poved, v kateri boste najbolje predstavili, zakaj kandidirate. Poved je lahko dolga največ 400 znakov (s presledki vred). Hkrati nam pošljite še svojo fotografijo /velikost vsaj 1 MB, dobra resolucija). Rok za oddajo je do ponedeljka, 29. oktobra, najkasneje do 10. ure na uros.jelenovic@kostel.si. Gradivo potrebujemo zaradi objave v glasilu občine Kostel, ki bo predvidoma v nabiralnikih en  teden dni pred volitvami.


Če si bi želeli v glasilu objaviti tudi oglas, vam sporočamo, da je oglasni prostor plačljiv. Cenik in dimenzije oglasov prilagamo v priponki. Če se boste odločili tudi za plačljiv oglas, nam morate le tega že oblikovanega poslati po elektronski pošti najkasneje do ponedeljka, 29. oktobra, do 10. ure, na uros.jelenovic@kostel.si.


Uredniški odbor občinskega glasila
''Obzeranje po Kostele''