Domov     O nas     Kontakt

Kontaktni podatki

Občina Kostel
Vas 4
1336 Kostel

Tel.: 01 / 894 80 06
Fax: 01 / 894 80 07


E-naslov:  
obcina@kostel.si     
medobcinska.uprava@kostel.si

Iskalnik

9434 - Oktober

Obvestilo - oporečnost vode na zajetju Jakšiči

29. 05. 2019

Podjetje Hydrovod d.o.o. obvešča vse porabnike pitne vode vodovodnega sistema Jakšiči-Fara, da je zaradi povečanega deževja voda na zajetju močno zakalila. Vodo v prehrambne namene je zato potrebno preventivno prekuhavati. Ukrep velja do preklica oz stabilizacije razmer. Prosimo za razumevanje!   Hydrovod  d.o.o.    

več

Vabilo na protest za varovano mejo in varnost občanov

10. 05. 2019

Odziv na vse bolj nasilne in predrzne ilegalne migrante, ki nezakonito prestopajo hrvaško-slovensko mejo ter ogrožajo varnost in premoženje domačinov, je bil na družbenih omrežjih eksploziven in silovit. Glede na same dogodke v Kostelu (vlomi) menim, da je skrajni čas, da  slovenska vlada z policijo in vojsko zavaruje slovenske meje  in njene prebivalce. Belokranjci so začeli z intenzivnimi pripravami na samoobrambo. To bo prote

več

Krepitev zdravja za vse

9. 05. 2019

Vse občane vabimo na delavnico v okviru Centra za krepitev zdravja. Delavnica bo potekala v prostorih Zdravstvene postaje v Vasi in sicer v torek dne 14. 5. 2019 ob 15. uri. Delavnica - Ali sem fit: test telesne pripravljenosti na 2 km,  prikaz nordijske hoje,  prikaz zdravega krožnika s predavanjem,  merjenje krvnega tlaka in sladkorja s svetovanjem.  

več